subway surfers indir HACK


subway surfers indir HACK

subway surfers indir

subway-surfers.jpg (512×512)
subway surfers indir HACK
subway surfers indir HACK, size Android cihazınızda oynamak ve oldukça eğlenceli bir kaçış oyunu çalıştırabilirsiniz .

subway surfers indir HACK Kaçmak için bir polis memuru tarafındankahraman Jake kovalayanköpek ileoyunda Amacınız , bir yüksek puanı toplamak toplayabilirsiniz .

subway surfers indir HACK Renkli ve çarpıcı 3D grafikler , düzgün animasyonlar ve yalnız mobil cihazlar için sürükleyici bir müzik çalar akıllı telefonlar ve tabletalmak için almak zorunda olduğu tüm kullanıcıları geçirmek istediğiniz keyifli bir şekilde Subway Surfers , serbest zaman hapsetmeye biridir .

Polis bir sırt çantası taşıyançeşitli güçlendirici roket aracılığıylaoyunda sizi kovalayan ya da ne kadar hızlı bir sörf tahtası üzerinde binmek yerlerdepistlerdetrende koltuklar kaçmaya çalışın subway surfers indir HACK.

Eğer altınyardım istemekoyunda yeni karakterler toplayın ve size karakterinözelliklerini artırabilirsiniz .

Arkadaşlarınızın yüksek puanlar " ve onun arkadaşları ,niyeti daha ne olacak olabilir görebilirsiniz Facebook oyunu ile entegrasyon sayesinde .

Metro Sörf hemen heyecanlı indirin ve arkadaşlarınız size sürükleyici bir yarış başlatmak içinen yüksek puanı alma konusundaküresel oyuncularla eğlenceli bir kaçış oyununda yer almak , yanı sıra .

Güncelleme ile 1.15.0 : subway surfers indir HACK

Metro Sörf New Orleans ziyaret !
Halloween - temalı demiryolu hattı , New Orleans keşfetmek içinfırsat
Oyuna eklenen yeni Cadılar Bayramı Kostüm konular

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire